Grondboorbedrijf Brabant

Share Button

Konings Grondboorbedrijf is gevestigd in Brabant en gespecialiseerd in grondboringen, bronbemaling en sondering. Met een uitgebreide expertise op deze gebieden kunnen wij u van dienst zijn met een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor grondboringen en bodemonderzoeken. Samen met u bekijken we wat uw wensen zijn en bepalen we welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Van het droogleggen van een bouwput tot het bepalen van de bodemgesteldheid, wij voeren het met vakmanschap voor u uit.

Specialist in sondering en bronbemaling

Ons grondboorbedrijf is gevestigd in Roosendaal, Brabant, en is al sinds 1928 actief in deze branche. We durven dan ook wel te stellen dat we over een gedegen ervaring beschikken die we graag inzetten om uw (bouw)project tot een goed einde te brengen. Hierbij zijn wij werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven. Zo voeren wij regelmatig projecten uit in opdracht van Ballast Nedam, Esso, Nuon en Akzo.

Elk project krijgt van ons de volledige aandacht waarbij een maatwerk aanpak wordt bepaald. Of het nu gaat om bronbemaling van een bouwput, het aanleggen van een kelder of vijver of het vaststellen van de bodemgesteldheid, wij voeren het met vakmanschap voor u uit.

Zo bieden wij u een totaalservice waarop u kunt vertrouwen.

Vraag het onze specialisten

Wilt u graag meer informatie over ons grondboorbedrijf of een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.