Specialist in bronbemaling

Share Button

Konings Grondboorbedrijf is specialist in bronbemaling en zorgt dat u ook bij werkzaamheden onder het grondwaterpeil droog kunt werken. Zo wordt bronbemaling ingezet om tijdelijk het grondwaterpeil te verlagen en zo ongewenste watervorming te voorkomen. In de praktijk wordt bronbemaling toegepast bij zowel civiele bouw als bodemsanering voor projecten zoals het aanleggen van kabels, leidingen, rioleringen, bouwputten en zwembaden. Wij kunnen u van dienst zijn met diverse vormen van bronbemaling en leveren wij een maatwerk aanpak voor uw project.

Altijd de juiste bronbemaling techniek

Bij Konings Grondboorbedrijf kunnen we u van dienst zijn met diverse vormen van bronbemaling. Per project bekijken wij welke techniek het beste resultaat oplevert en kunnen wij op vrijwel elk terrein aan de slag. Hiervoor hebben wij de beschikking over een speciale 6 x 6 vrachtwagen die voorzien is van rupsbanden en zo ook op drassig terrein ingezet kan worden.

Wij kunnen u onder andere van dienst zijn met onderstaande diensten voor bronbemaling:

  • Uitvoeren van verticale vacuĆ¼m bemalingen
  • Uitvoeren van zwaartekrachtbemalingen
  • Horizontale bemalingen (drainage)
  • Spanningsbemalingen
  • Opstellen van bemalingsadviezen

Zo bieden wij u een dienstverlening waarbij kwaliteit, flexibiliteit en maatwerk centraal staat.

Vraag het onze bronbemaling specialist

Wilt u graag meer informatie over bronbemaling of een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.