Nieuw bij Konings Grondboorbedrijf: de mini sondeerrups

Share Button

Nieuw in de vloot van Konings Grondboorbedrijf: de mini sondeerrups. Een compact apparaat waarmee we ook sonderingen en grondmetingen kunnen uitvoeren op locaties die beperkt toegankelijk zijn.

De mini sondeerrups van Konings Grondboorbedrijf

De mini sondeerrups van Konings Grondboorbedrijf

Bodemonderzoek met de mini sondeerrups

Met de toevoeging van de mini sondeerrups behoort Konings Grondboorbedrijf tot een van de weinige grondboorbedrijven in Nederland die over dit materieel beschikt. Met deze sondeerrups zijn we in staat om ook sonderingen uit te voeren op locaties die moeilijk te bereiken zijn voor grote sondeerunits. Denk hierbij aan tuinen, smalle ruimtes tussen gebouwen of locaties die niet zwaar belast mogen worden zoals dijken of spoorprojecten. Een ander voordeel is dat alternatieve conussen gebruikt kunnen worden om grotere dieptes met minder kracht te bereiken. En door zijn door zijn rupsbanden kan hij ook prima uit de voeten op moeilijk begaanbaar terrein.

Een waardevolle toevoeging aan onze vloot waarmee we onze dienstverlening letterlijk en figuurlijk nog meer op maat maken.

Specialist in sonderingen

Meer weten over de diensten van ons grondboorbedrijf of een sondering voor uw (bouw)project? Neem dan vrijblijvend contact op, we zijn u graag van dienst.